26 APRILIE 2023 - Ziua Porților Deschise

Ziua Porților Deschise a avut loc pe 26 APRILIE 2023, la G. P. N. Nr. 1 Valea Argovei.
Părinții, împreună cu viitorii bobocei ai clasei pregătitoare, s-au întâlnit cu doamna director, doamna învățătoare care le va ghida primii pași în parcursul lor şcolar, dar și cu elevii clasei a IV-a care au predat ștafeta. 
 
Subiectele cheie ale zilei au fost prezentate părinților de către doamna director Nicoale Melania Cristina și doamna învățătoare Hendli Lavinia-Giorgiana.
S-a facut o scurtă prezentare a Școlii, s-a discutat despre Clasa Pregătitoare (ce este?, de ce este necesară?, ce vor învăța copiii?, cum se realizează evaluarea?), despre "Bagajul de cunoştinţe" necesar pentru clasa pregătitoare, s-a pezentat echipa de profesori care va fi alături de cei mici din toamnă. 
 
Au avut loc activități desfășurate de către cei mici, care au lucrat în echipă împreună cu colegii lor mai mari, apoi au încercat emoția de a fi școlar așezându-se pentru prima oara în bănci.
 
Ziua a fost plină de surprize minunate, toate organizate de către cadrele didactice implicate, sprijinite, ca de fiecare dată, de către directorul școlii, doamna profesor Nicolae Melania Cristina.
 
Aceasta a fost o primă pagină din cartea ce va fi scrisă din toamnă.
 

Mesaj rapid

Online acum

Avem 16 vizitatori și niciun membru online