Ziua Educației, 5 octombrie 2019 - "Confluențe în Valea Argovei"

Ziua Educației, 5 octombrie 2019, a fost o zi cu totul specială la Școala Gimnazială Nr.1 Valea Argovei. În sufletul naturii, conducerea școlii ,  cadrele didactice, foști elevi ai școlii, au organizat un program variat pentru toti elevii, activitățile desfășurându-se în cadrul evenimentului "Confluențe în Valea Argovei" în parteneriat cu fundația PACT și Primăria Valea Argovei.
 
Proiectul artistic „Valea Argovei ieri, Valea Argovei azi” coordonat de doamnele: director, prof. Nicolae Melania Cristina și prof. Georgeta Anghel, a fost conceput ca o expoziție de fotografii și de picturi care prezintă identitatea comunitară în imagini, dar și o expoziție de machete realizate din materiale reciclabile.
 
Doamnele prof. inv. prescolar Pantelimon Victoria, Tudor Gabriela, Tomoiaga Monica au organizat ateliere de realizat decorațiuni din materiale reciclabile unde copiii au avut prilejul să-și evidențieze spiritul artistic, ingeniozitatea, dar și spontaneitatea.
 
„Sufletul naturii”  a fost numele expoziției de picturi pe pânză, desene în creion și fotografii autentice și neediate realizare de Macrea Raluca, fostă elevă a Școlii Gimnaziale Nr.1 Valea Argovei care a încântat privitorii mici și mari.
 
Atelierul de robotică, condus de domnul Lorin Niculae, conf. la UAUIM, a antrenat curiozitatea si îndemânarea tuturor copiilor. 
 
La finalul zilei toate creațiile elevilor școlii au oglindit mulțumirile acestora pentru o educație de calitate!
Evenimentul "Confluențe în Valea Argovei" a fost o premiera ce ne-o dorim repetată!
 

Mesaj rapid

Online acum

Avem 7 vizitatori și niciun membru online